perjantai 29. heinäkuuta 2016

#10 Norjassa

Sunnuntaina 24.7 oli Luvialla mun ja Wikun ensimmäiset 2- tason kisat. Oltiin hyvissä ajoin perillä ja pääsin verkkaamaan melkein heti. Alkuun Wikulla oli vähän pöllöenergiaa, muttei liikkunut pohkeesta eteen. Kun poni vähän verty ja rentoutui saatiin oikeinkin mukavia pätki. Ratana toimi tuttu HeB:0, suoritus ei ollut meidän paras, mutta saa olla ihan tyytyväinen. Erityisen onnelinen olin C tuomarin kommenteista, eleettömästä ratsastuksesta ja tyytyväisestä ponista. Suorituksella oltiin 4/31 62.1%

 
Kisoista kun kotiuduttiin, purettiin auto ja huollettiin poni, jonka jälkeen syöksyttiin kotiin suihkuun ja vaihtamaan vaatteita. Oltiin nuoremman siskoni kanssa pakattu jo valmiiksi, jotta päästäisiin suoraan lähtemään, kun kyyti saapuisi. Lähdimme siis siskoni isovanhempien kanssa Norjaan asuntoautolla, reissu oli lähinnä autossa istumista ja maiseman ihastelua. Pysähdyksiä tehtiin uimaan, kauppaan ja ottamaan joitain kuvia.

'

En ole aikaisemmin käynyt Norjassa, enkä edes Lapissa. Etenkään Norjan maisemat eivät jättäneet kylmäksi ja olin jo melkein valmis jäämään sinne pidemmäksi aikaa. 







En millään meinannut saada noista maisemista tarpeekseni! Kierrettiin Norjasta vielä Ruotsiin, jonka jälkeen tultiin takaisin Suomen puolelle. Pääsin myös moikkaamaan Viiviä, oli kyllä kiva nähdä tätäkin karvaturpaa muutaman vuoden jälkeen. Oli mukava huomata, että Ave on päässyt hyvään ja rakastavaan kotiin <3  

Kotiin tultiin torstai iltana seitsemän korvilla. Heitettiin kamat huoneisiin, ruuat kaappiin ja heti ratsastamaan. Liikutin Wikun ja Napin  nopeaan... Kello taisi huidella jossain 22.15 jälkeen, kun päästiin kylmäämään Napin jalkoja. Nukkumaan asti pääsin vasta yhden jälkeen. Vaikka uni maittoi omassa sängyssä erittäin hyvin, oli reissu kuitenkin mukava ja joskus on tämänkin kotihiiri lähtee uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti