torstai 9. marraskuuta 2017

#50 Vähän fiiliksiä

Wiku on todella hyvässä kunnossa ja vähän turhankin energinen, vähennettiin kauraa puolella. Jos paino pysyy samana se saa syödä näin, muuten joudutaan katsomaan uudestaan. Wiku ei normitilanteessa koskaan pukita, se voi sählätä kyllä jotakin, mutta se ei pukita. Eilen näin kuitenkin kävi, ihmeteltiin että missä vika. Veikattiin liikaa energiaa, ratsastuksen jälkeen kävi kuitenkin selän kokonaan läpi. Löysin ihan kunnon jumin satulan takaa, hassua ettei se harjatessa ole huomauttanut, niin kipeä se oli. Hieroin sitä auki ja tein venytykset, sekä vedin arnikaa koko selkään. Jumi lähti aukeamaan yllättävän helposti, tänään oli tarkoitus hypätä, mutta katsellaan vähän selän mukaan, ettei kipeydy uudestaan. Harmittaa hiukan, oma moka, ei auta. Ollaan nyt jumpattu ja työstetty niin paljon vaikeita asioita, ettei ihmekään. Virheistä opitaan, nyt vain huolletaan selkä kuntoon. Muuten Wiku on ollut ihan super hieno!

Pahin stressi alkaa vihdoin helpottaa omalta osalta ja saan taas nukutuksi. Hyvät unet antavat energiaa myös treeniin! Hartiani ovat tosin tällä hetkellä niin tukossa, että vasen käteni puutuu kesken ratsastuksen. Omakin lihaksisto pitäisi saada taas kuosiin. Huomaan istuvani vähän lysyssä koko ajan, myös oikea nilkkani on taas alkanut hojottaa. Ensimmäisen hyvin nukutun yön jälkeen sain kuningasidean lähteä uimaan. Voitte arvata mistä itseni löysin, innostuin lopulta enemmänkin ja pyrin käymään ainakin kerran viikossa uimassa. Hyvää ja hauskaa liikuntaa ratsastuksen ohella!

Ponin kanssa ollaan paljon treenattu kangilla, eilen ekan kerran noin viikkoon menin ihan tavallisella kolmipalalla. Oon ollut melkein kaikilla tunneilla mukana mitä meillä pyörii, jotta aina olisi joku vähän katsomassa perään. Ehdittiin jopa Lissun silmänalle taas piitkästä aikaa. Lissu vaan on niin hyvä, tykkään ihan hirmuisesti ratsastaa sen kanssa. Harmi etten ehdi useammin tunneille.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti