torstai 30. marraskuuta 2017

#51 Kohta on joulu!

Viime vuonna en sitten lopulta joulukalenteria toteuttanutkaan. Tänä vuonna kuitenkin uusi yritys! Mulla on aika selkeä suunnitelma jo, ehdotuksia ja toiveita otetaan kuitenkin mielellään vastaan.

Meillä ei hirveän talviselta näytä, vettä sataa ja kuraa joka paikka täynnä.  Onneksi on maneesi, päästään sentään mukavilla pohjilla ratsastamaan. Wiku tosin lomaili muutaman viikon, selän mentyä jumiin, kun vihdoin päästiin taas liikuttamaan sain itse lunssan. Happi meinasi loppua ihan totaallisesti keskiviikkona tunnilla. Otetaan muutama päivä vähän kevyemmin, jotta päästäisiin viikonloppuna valmennuksiin. Luvassa olisi Kirsin valkku porissa ja Hannan ihan kotosalla. Kirsin silmän alle mennään Wikun kanssa, mutta hypäämään lähdenkin meiden suokilla. Perjantaina olisi tarkoitus mennä Wikulla kangilla jottei valkussa olisi niin säätämistä. 



Olen tuon suokin kanssa hypännyt nyt kahdesti, hauskaa mennä välillä hevosella joka on täysi vastakohta omalle. Johvin selässä on ihan pakko hymyillä, meni sitten hyvin tai huonosti. Pari viikkoa sitten olin Johvilla tunnilla, hypättiin parin esteen rataa, joka nousi n. 70-80cm. Hypyn kaari tuntui ihan samalta oli este sitten pieni tai vähän isompi. Hassua! Seuraavassa valmennuksessa taas tehtiin puomeja ja pieniä kavaletteja ilman jalustimia. Herraje, kun jalat oli tukossa seuraavat pari päivää. Sen lisäksi että on hauskaa ratsastaa muillakin hevosilla, se on myös erittäin hyödyllistä. Saatoin oppia taas jotai uutta pidätteistä. Odotan jo milloin pääsen Wikun kanssa kokeilemaan, menikö jotakin oikeasti perille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti