perjantai 13. lokakuuta 2017

#47 Lihashuoltoa ja lisää jumpaa

Kuvat muutama viikon takaa, itsenäisistä hyppelöistä


Kirsin edellisen valmennuksen jälkeen ollaan oltu puolitoistaviikkoa vähän hunnigolla. Nyt on ollut niin paljon stressia, että ratsastin ekan kerran Wikulla tähän puoleentoista viikkoon oikeasti kunnolla ja poni oli ihan hirvittävän hieno. Ai miksi?  Jotta saisin ajatukset muualle. Maastossa olisi ollut liikaa aikaa ajatella, joten päädyin tekemään perusteellista jumppaa.

Jumppaamaan, kun Wikulla oli viime viikolla hieronta. Hierojan mukaan ponissa ei ollut muuta huomauttamista, kuin kylkien jäykkyys. Se meillä oli jo tiedossa, mutta helpottavaa kuulla, että ollaan tehty asioita oikein, kun lihaksisto on muuten kunnossa. Ollaan panostettu vielä entistäkin enemmän taivutuksiin, joissa Wiku taipuisi rehellisesti myös kyljistä. Työ alkaa tuottaa tulosta hiljalleen, mutta edelleen se vaatii aikaa. Enhän itsekään taipuisi spagaattiin tältä seisomalta.  

Meillä piti olla oikea tehoviikonloppu tulossa
valmennusten osalta, päästäisiin taas tekemisen makuun. Perjantaina Hanna estevalmennus, lauantaina Kirsin kouluvalmennus ja sunnuntaina Jarin esteet. Toive tasolle se valitettavasti sitten jäi. Lähden sunnuntaina reissuun ja missaan Jarin valkun taas.. Takaisin kotiin palailen keskiviikkona. Sussu onnekseni lupaili liikuttaa Wikun mun ollessa poissa, ei tule ponille turhia vapaita. Ehdin kuitenkin kahteen ensimmäiseen valkkuun, vielä pitäisi keksiä jotkut kivat kisat tälle vuodelle. Meillä ei tällä hetkellä ole mitää sen suurempia tavoitteita. Koitetaan viedä ponia eteenpäin ja katsotaan mitä talvi ja ensi kesä tuo tullessaan. Tää päämäärättömyys vähän syö motivaatiota ja turhauttaa jonkin verran. Täytyy käydä taas läpi, että mihin tähdätään, saataisiin jokin idea taas treeneihin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti