keskiviikko 28. joulukuuta 2016

4 vinkkiä vilukissoille

Mä inhoan talvella ratsastamista, on kylmä, pakkaset estävät kunnollisen tekemisen ja mun takamus ei kestä pelkkää kävelemistä. Olen myös ehkä jopa liian mukaavuuden haluinen, parasta on ratsastaa sen verran viileässä, ettei huppari ole liikaa tai liian vähän. Takki kinnaa aina jostain, mikä häiritsee mua ihan suunnatomasti, ehkä pitäisi panostaa vähän uuteen takkiin? Sopeudun kyllä jokaiseen säähän ja oon ihan säänkestävä tarvittaessa. Vaikka meillä olikin aikaisemmin todella hyvä kumirouhepohja kentällä, joka pysyi suht hyvänä ympäri vuoden on maneesi kyllä ihan huippu! 

Enempiä jaarittelemmatta asiaan! 

Kuomat

Yksinkertaisesti parhaat kengät tallille näin talvisin! Sopivat myös ratsastukseen, jossei aina viitsi pukea saappaita. 

Kuvahaun tulos haulle kuomat


Villasukat 

Mutta ei perinteisesti kengän sisään vaan päälle. Ei vaikuta pitoon ja varpaat pysyvät lämpöisinä. Kannattaa ottaa reilusti isot sukat, helpottaa pukemista.

Hanskat

Tokmannilta saa edullisesti näitä keltaisia hanskoja. Vaikka alkuun noi tuntuu tosi tönköltä, ne pehmenevät ja muotoutuvat käteen tosi nepeasti. Ohjat pysyvät hyvin kädessä ja sormet lämpiminä. 
Pipo 

Koska korvat meinaavat toisinaan jäätyä ja kypärän alle ei mahdu pipoa, eikä viitsi mennä ilman kypärää,  ratkaistaan ongelma laittamalla pipo kypärän päälle. Ei ehkä taas se tyylikkäin vaihtoehto, mutta pysyypähän korvat lämpöisenä, eikä kypärä purista. Tästä syystä suosin mokkapintaisia kypäriä, tällöin pipo pysyy paremmin päässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti