maanantai 3. lokakuuta 2016

#19 Halki, poikki ja pinoon
No ei nyt ihan, mutta ranne siinä kuitenkin murtu. Tosiaan keskiviikkona oltiin estetunnilla Wikulla, tehtävänä toimi pituushalkaisijalle sijoitettu puomi ja pysty. Aluksi tultiin laukanvaihto tehtävää, jolloin tultiin täyskaarto ja kavaletin päällä vaihdettiin laukkaa. Aiheena oli johtava ohja, mikä ei meinannut sitten millään onnistua, laukat kyllä vaihtui yllättävän hyvin. Pystylle tultiin vasemmasta ja oikeasta laukasta ja vaihdettiin suuntaa joka kierroksella. Mun käsillä ja hartioilla oli jälleen ongelmia, ohjat ei pysynyt kädessä ja heiluivat jotain omaansa. Itse tehtävä sujuin aika hyvin, ei mitään suuria ongelmia. Hiukan meinasi ahdistaa, esteen noustessa johonkin 80cm tietämille, en silti onnistunut sössimään hyppyä kovin pahasti ja selvittiin kunnialla yli joka kerran, vaikka laukka ei sitten enää vaihtunutkaan.
Vaihdoin loppuun hevosta tarkoituksena ottaa vain pari kolme hyppyä. Tultiin ekat hypyt ihan hyvin, ei niissäkään mitään kummallista, seuravaan ei sitten enää askeleet sopineet ja säädin itse vähän turhaan tuloksena hiekkaa suussa ja käsi pakettiin. Ärsyttää ihan sikana, mutta onneksi ei käynyt huonommin ja hevonenkin on kunossa. Lähdettiin käymään päivystyksessä toteamassa pieni murtuma ranteessa ja pistämässä ranne pakettiin. Kokemusta rikkaampana ja vähän turhautuneena elämä jatkuu, muutaman viikon päästä pääsee kapuamaan takaisin selkään. Sitä odotellessa Wiku liikkuu liinassa ja tekee joitain tunteja, pyysin myös muutamaa kaveriani, jos he ehtisivät käydä jonain päivänä. Ihmiselle joka on aina ollut melko terve ja muutenkin pitkälti omatoiminen, on olut hankala myöntää tarvitsevansa apua. Yritän kyllä edelleen tehdä kaiken itse ja etsiä ratkaisuja tehdä asioita, onneksi sormien turvotus on laskenut ja käsi ei muutenkaan ole kauhean kipeä.


Sunnuntai ja häkin siivousta.
Kokeiltiin rotille häkkiin tollasta turpeen ja hakkeen sekoitusta, joka on toiminut aika hyvin. Nöösi ei oo huomauttanyt yhtään, vaikka olin vähän epäileväinen, kun marsuille turve ei sopinut yhtään."Muutama" kuva kisoista. Naureskeltiin mun ilmeille, en vaan osaa näyttää järkevältä.. Niin keskittyny tai kauhistuneita ilmeitä :D

Jos olisin kerrankin ajoissa ja kyselisin jo nyt, millainen olisi kiinnostava joulukalenteri? Pistäkää ehdotuksia tulemaan :)Niin jännää hiekka :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti