keskiviikko 21. syyskuuta 2016

#17 Pikaiset kuulumiset

Heti tähän alkuun, blogin päivittäminen on toistaiseksi vähän hiljaisempaa. Vasemmasta sivupalkista pääsette suoraan meidän insta ja facesivuille. Ainakin instaa tulee päivitettyä aktiivisemmin ja sielä on usein pätkää valmennuksista ja kuulumisista.
Oi voi... Taas ollut ihan liian pitkä tauko postaamisesta. Tähänkin taukoon on mahtunut useampi este- ja kouluvalmennus, pohdintoja ja muutakin ohjelmaa. Valmennukset ovat menneet aika hyvin, esteillä on treenattu paljon sarjaa 1-2 laukan väleillä ja kouluvalkuissa menty kangilla ja tehty paljon perustehtävien lisäksi vastalaukaa. Launtaina 24.9 ollaan ilmottauduttu meidän ensimmäiseen helppoA luokkaan! Hiukan jännittää, ettenkin kun tiedän että hyvänä päivä rata ei tuota ongelmaa, mutta muuten suorittaminen ei ole vielä tarpeeksi varmaa. Kisoihin lähdetään kuitenkin hakemaan tulosta ja tuomarin arviota, eikä sijoitusta, vaikka tietenkin se olisi kivaa :D


Mulla on ollut taas ongelmia oman kropan kanssa, etenkään kädet eivät meinaa pysyä samalla kohdalla. Tätä ongelmaa lähdin ratkomaan kuolaimettomilla, koska tällöin mun on pakko ratsastaa kunnolla istunnalla ja ongelma tulee selkeämmin esiin. Siitä olikin hyötyä, kun näki selväti mitä vasenkäteni tekee väärin ja mitä korjaamalla se on helpompi säilyttää paikoillaan. Myös kolmen päivän tehohieronnan tuloksena lonkat ja nilkat on taas auki ja ainakin melkein pysyvät linjassa. 


Koulu on pyörähtänyt ihan kunnolla käyntiin, olen jo ihan valmis lähtemään takaisin lomalle, työssäoppi alkaa onneksia ihan pian. Ensimmäinen vuosi meni aika kivuttomasti kaksoistutkinnon osalta, nyt kuitenkin tuntuu että hukun tehtäviin, vaikka amiksella tehtävät ovatkin melko tuttuja ja helppoja menee silti kaikkien tehtävien tekemiseen tuhottomasti aikaa. Onneksi on hypärit, jolloin kotiin ei jää juurikaan tehtävää. 

4.9 Meille muutti kolme rottaa <3 Nasu, Nipsu ja Nöösi. Äidillä on joskus ollut rottia ja ollaan yhdessä haaveiltu että hankitaan viimeistään, kun muutan omaan kämppään. Löysin facesta ilmoituksen jossa tämä tyttökolmikko etsi uutta kotia, linkitin sen äidille ja he jotenkin päätyivt meille. Rotat ovat sopeutuneet hyvin ja Nipsu pääsi jo kouluunkin mukaan. Vaikka rotat mun ovatkin, oli jako aika selvä äiti sain Nasun, siskoni Nipsun ja mulle Nöösi. Kun näin kuvan ilmoitin, että tuo tumma on sitten mun :D Nöösi oli ilmeisesti ottanut muutossa vähän kylmää ja saatiin hakea sille antibiootit, soitinko 7 lähikuntien eläinlääkäriä läpi, ennenkuin sain kiinni ketään joka osasi auttaa. Nöösin takia myös joudutaan miettimän kuivikkeet uudestaan, puru pölisee liikaa ja paperi oli tosi kiva kiikuttaa pesätarvikkeeksi... 


Nasu

Porukat oli häissä ja me päästettiin meidän lahjakkuus valloileen :D
Käytiin hyppäämässä yhdet kisat, poikkeus luvalla ristikko, 50 ja 60cm. Kisoissa meni kaikki mahdollinen mönkään, niin järjestäjien, kuin munkin osalta. Ekassa luokassa unohdin tervehtiä tuomaria, seuraavassa unohtu rata, olin ihan valmis lähtemään kotiin ja vajoamaan multaan. Wiku suoritti radat kuitekin asiallisesti ja 60cm päästiin jopa maaliin asti, vauhti ei riittänyt sijoihin, mutta tuonnekkin lähdettiin vain hakemaan ratoja alle. Ponille pitää kyllä antaa pisteet! Olin itse ihan hermona, ahdistunut ja vaikea, silti Wiku oli rauhallinen ja toimiva.

Puhelin taitaa olla täynnä näitä kuvia

Lapsi linssilude :D


Ja taas 
Päästiin sänkkärille baanaamaan, Wiku oli todella siivosti ja uskallettiin päästää kunnolla vauhtiin. Tosin pellosta loppu matka kesken, mutta jos ensiviikolla mentän koko peltoo ;D Ei kommentteja:

Lähetä kommentti