keskiviikko 31. elokuuta 2016

#16 Soppa

Mulla olis ihan kauheasti kirjoitettavaa.. On ollut liikunta tapahtumaa, jossa oltiin yhdistyksen voimin, ollaan käyty hyppäämässä useampaankin kertaan, menty kangilla, hölläilty ja lyöty päätä seinään... Suunnittelin myös kirjoittavani edelliseen postaukseen jatkoa ja avata tänne, että miten meinaan päästä noihin tavoitteisiin. Tästä tuleekin siis sekalainen postaus kuvia ja lyhyesti vähän mitä ollaan tehty.

Oltiin siis MeKaRatin kanssa liikuntatapahtumassa, Merikarvialla. Meidän pisteellä ihmiset pääsivät silittelemään Daisyä ja lapset pääsivät ratsastamaan. Meillä oli myös pieni kilpailu, kuusi hyppyä sisältävällä radalla, jossa nopein aika voitti. Saimme ihan kohtuullisen ilman, aina voisi tietysti paistaa aurinko, mutta ei sentään satanut suuremmin vettä.

Saatiin Daisy lainaksi, tämän kanssa on aina niin ihana tehdä töitä <3 


Tottakai piti käydä vähän testaamassa, että välit on varmasti hyvät ;) 

Lähdettiin Hannan kanssa vähän aikaisemmin pois ja lähdettiin tekemään omaa rataharjoitusta, kun ei ehditty enää porin tallille. Palautettiin Daisy kotiin ja käytiin hakemassa Wiku, sekä loput tavarat ja suuntasimme Koivuniemen Herraan. Tarkoitus oli lähteä täysin ponille vieraaseen paikkaan hyppäämään rata 60cm ja 80cm korkeudella. Verkkailin ensin yksinäni nurmella, Hanna rakentaessa esteitä. Wikullahan ei ole kenkiä (ja hokkeja) ja ruoho oli vähän märkää, jolloin en uskaltanut kummempia kiemuroita tehdä. Tultiin kentälle, jossa otettiin parit verkkahypyt. Tultiin eka rata noin 40cm korkeudella,sitten 60cm ja 80cm radat meni kaikki aika fine, aina siellä on jotain pientä korjaamista, muttei mitään suurta. Tässä kohtaa olisi pitänyt lähteä kotiin ja todetta että olipa hieno! Eipä kuitenkaan, olin itse tosi hyvällä fiiliksellä menossa ja päätettiin sen takia nostaa. Jännitän vieläkin ihan liikaa ja aloin itse töpeksimään kaikki lähestymiset jolloin homma meni käteen. Ollaan kuitenkin päästy jo niin pitkälle että Wiku hyppäsi kiltisti, eikä mua kuitenkaan pelottanut, ärsytti vain kun en voi antaa ponin olla ja antaa sen suorittaa..  Olen kuitenkin tosi tyytyväinen ekoihin ratoihin, sekä lyhyempään linjaan, myös niillä isommilla korkeuksilla. 

Poni matkaan ja menoksiKäytin lopuksi kävelemässä maastossa 

Läksyksi saatiin itsenäiseen treenin tehdä tosi helppo ja yksinkertainen sarja n. 13m, jota nostetaan joka kierroksella vähän ja pyritään pääsemään 90cm. Lähinnä jotta olisi tehtävä, joka ei ole vaikea, mutta joutuu keskittymään, sekä saataisiin yhdessä lisää varmuutta. Tätä tehtävää ollaan myös päästy jo kokeilemaan, päällimmäinen fiilis oli ihan hyvä, mutta tarvitsen oikeasti jonkun, joka käskee rauhoittumaan! 


Koivuniemessä

Ensimmäinen treeni sarjalla

Olen paljon mennyt Wikulla nyt ilman satulaa, treenaten laukannostoja ja kääntymistä. Näin olen pyrkinyt parantamaan nostojen nopeutta ja toistaiseksi se onkin toiminut. Wikun on ollut nyt myös paljon tunneilla jolloi saan itselleni vähän kevyempiä päiviä. Ollaan lyöty lukkoon meidän ekat helpon A:n kisat ja selvitellään nyt saanko ratsastaa sen kangilla. Se jää nähtäväksi, pyrin nyt kuitenkin ratsastamaan kangilla useammin, jotta siihenkin saataisiin rutiinia.  Käyntiin jäällä pari viikkoa sitten, oli kyllä sairaan siistiä! Huomasi kyllä etten ole yli vuoteen käynyt kunnolla jäällä, ei pysynyt kiekko lavassa ja muutenkin kuviokellunta ei aluksi luonannut. Tyhmänä unohdin vielä pullon ja huivin kotiin. Kauhea hinku päästä jäille, tosin vain höntsäilemään.


Yksi parhaista puolista olla illalla töissä!
Söde <3

wäwäw :3
Nähtiin uusi Kalevi <3   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti