lauantai 15. kesäkuuta 2019

#68 Lomalainen

Tai ainakin hevoseni on! Wiku nauttii laitumista muun lauman kanssa "mökillä" ja Niisku on miehelässä. Mä sen sijaan paiskin lähinnä töitä.



30.5 oltiin Wikun kanssa kisoissa, 2-tason heA. Oon päivään tosi tyytyväinen, kaikki meni niin kuin piti. Prosentit meni yli 60 ja samalla korotettiin viimevuoden tulosta samalta radalta, samalla kentällä. Poni oli rauhallinen koko reissun, eikä maha oireillut! Nyt poni saa laiduntaa ja lomailla, joitan tunteja se tekee ja mä käyn sitä liikuttamassa aina, kun pystyn. Vaikka sille massaa halutaankin, ei sen sovi ihan lihapullaksi muuttua kesän aikana! Tarkoituksena on katsella kesälle muutamat kisat ja valmennuksia, jos työt sen sallivat.



Niisku, mun pieni murheenkryyni.. Hänelle on uusi koti tiedossa, tuttavan tallissa. Nyt toivotaan, että kaikki menee nappiin ja saadaan Niisku tiineeksi, jonka jälkeen se pääsee muuttamaan uuteen kotiin. Sen aikaa ratsastelen sitä kotona ja puuhaillaan yhdessä. Harmittaa suuresti ja jokaisen hyppäämisen jälkeen vielä enemmän. Tuo tamma kiikutti mut hienosti yli 105cm okserista korvat hörössä, vaikka itse jäädyin totaallisesti matkalla ja yritin pysyä mukana. Oon saanut ihan hirveästi itseluottamusta Niiskun myötä, olisi ollut ihan super hienoa päästä joskus kilpakentille sen kanssa. Harmittaa, mutta josko sen varsasta tulisi aikanaan yhtä hieno ja luotettava ratsu.



Hypättiin aika ahkerasti ennen hevosten muuttoa, pääsin hyppäämään myös Napilla. Oli hauska nähdä, kuinka tamma innostui esteiden noustessa ja oli ihan hommassa mukana, vaikka alkuun ei olisi huvittanut. Loppuraveista ei meinannut tulla mitään, kun se oli nostamassa laukan valmiina hyppäämään lisää. 


Auton ratissa on tullut vietettyä kamalasti paljon aikaa. Jotenkin tosi hassua, että oon suorastaan inhonnut ajamista joskus. Nyt on ihan parasta, kun saat aamuyöllä ajaa yksin, ihailla maisemia ja kuunella hyvää musiikkia tai podcastiä. Loppuun muutama kuva reissuilta ja vapaapäivästäni merellä:


                                                    




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti