torstai 28. maaliskuuta 2019

#66 Tupsujalkoja ja opintoja

Sangen tehokkaat kolme viikkoa Ypäjää tässä kuussa! Ekalla viikolla lääkintää ja hyvinvointia, toisella opetusharjoituksia ja ruokintaa. Tällä viikolla olisi ollut kasvatusta, mutta olinkin sen jo suorittanut. Ypäjälle kun kuitenkin ajoin, niin kävin kysymässä onko menossa mitään tunteja, joille voisin mennä kuuntelemaan. Päädyin yrittäjyyden kurssille, mikä oli oikein hyvä valinta. Sain paremmat ohjeet näytön suorittamiseen, sekä viisi ensimmäistä sivua kirjoitettua. Tunnilla tehtiin myös katelaskelmat, josta saan mukavan pohjan muutamaan muuhun tehtävää. Vihdoin alkaa tämäkin homma edetä! Ehdin tiistaina seurata Richard Whiten valmennuksia useamman, alkuun oli hankala seurata ja kaivella sanoja muistista. Nii sormet syyhyää päästä kokeilemaan kaikkia uusia ideoita!




Maanantaina käytiin Wikun kanssa maastossa, harmittaa hitokseen, ettei pohjat antaneet vielä päästellä menemään. Poni olisi ainakin ollut ihan valmis! :D Mentiin vielä lopuksi maneesille työstämään hiukan laukkaa. Samalla reissulla Salli pääsi myös töihin, edelliset kaksi kertaa en saanut sitä niin hyvin avoille, kun olisin halunnut. Kolmas kerta toden sanoo... Otin ihan pitkän kaavan läpiratsastuksen ja vitsit se oli KIVA! Tehtiin paljon töitä siirtymisillä molempiin suuntiin, erityisesti käynti-laukka-seis. Nostoista tuli loppua kohden super hyviä, teräviä ilman kohnotusta. Sain avut vihdoin läpi, niin ettei Salli jäänyt ohjalle makaamaan, vaan kantoi itsensä. 

Uudet pöksyt, tekee heti vähän paremman ratsastajan :D



Tiistaina ja keskiviikkona lähdin koulun jälkeen Loimaalle ystävämme luo. Ti pääsin ratsastamaan, molemmat karvakorvat oon nähnyt livenä kerran, kun talvella olin pitämässä tunteja. Hupaisia tuttavuuksia molemmat, ic kanssa keskityin rentouteen ja tahtiin, sekä tehtiin väistöjä jotta molemmat pohkeet menisi läpi. Puten kanssa herkistelin pohkeelle siirtymisten kautta ja taivuttelin kaarevilla. Tein ravissa liikaa ja lapsosella loppui puhti, muutaman noston sain ulos, jätin kuitenkin suosiolla kesken. Ke putte oli parempi, jatkoin herkistelyä nostojen merkeissä hän jopa vähän innostui. Illalla huusin vielä yhden tunnin


Niiskulle kuuluu hyvää ja ollaan päästy kivasti eteenpäin. Tänään muutaman vapaapäivän jälkeen otettiin askelia taaksepäin, muttei tarvinnut aloittaa alusta. Eikö se silloin tarkoita edistymistä? Meillä on sopiva satula, kuolaimia joudutaan vielä lainaamaan, mutta omat on jo tilattu. HG muotoiltu 3-pala on todettu tällä hetkellä parhaaksi vaihtoehdoksi. Olikohan sunnuntai, kun käytiin maastossa pitkästä aikaa. Muutama kohta tiestä oli niin sula, että saatiin ottaa pätkä ravia ja laukkaa. Jännitin vähän pysyykö mopo käsissä, mutta ei ollut niin mitään ongelmia. Niisku hölkkäili tyytyväisenä menemään, ilman kiireitä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti