keskiviikko 21. helmikuuta 2018

#54 Hei hei rakas

Wiku muuttikin jo sunnuntaina uuteen kotiin. Lähtö tuli itselle vähän yllätyksenä, oltiin alustavasti puhuttu maanantaista. Muutto sujui kaikkineen hyvin ja käytiin yhdessä tutustumassa paikkoihin. Käytiin sitä maanantaina katsomassa, hiukan se ihmetteli, kun tallissa oli hirveä hälinä. Ei onneksi vaikuttanut kovin stressaantuneelta. Käyn sen tänään itse ratsastamassa ja sanomassa heipat, ennen Irlantiin lähtöä. Nyt vasta alkaa mennä tajuntaan, että poni jää sinne vuodeksi, eikä vain ole käymässä.


Wiku oli eilen saanut tarhakaverin, poneilla näytti videoiden perusteella olevan hauskaa yhdessä. Eiköhän tämä ole ponille hyvä juttu, vaikka se itseäni vähän ahdistaa antaa se toisen huomaan. 


Tadaan kanssa ollaan rauhakseltaan tehty töitä, ollaan opeteltu juoksutuksen alkeita ja tehty nousuharjoituksia. Eilen päästiin ottamaan ensimmäiset askeleet ratsain. Ei Tadaa ole ihan meidän helpoimpia opettavia, mutta ei paljon toisinkaan. Juoksuttaminen meni jakeluun ensimmäisellä keralla, eikä selkään nousussakaan ollut ongelmia. Tänään jatketaan samalla teemalla juoksutusta ja selässä istuskelua, jos kaikki on fine kokeillaan vähän ravia ja enemmän tuntumaa ratsastajalla. 


En tiedä kuinka reissut mahdollistavat bloggaamisen, kevät kuitenkin antaa itselle taas enemmän motivaatiota kirjottaa. kysynkin nyt teiltä, millaisia postauksia haluaisitte lukea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti