lauantai 17. helmikuuta 2018

#53 Kauheesti kaikkee

Lento Irlantii lähtee alle viikon päästä, rotat lähtee uuteen kotiin mahdollisimman pian, Wiku on lähdössä ylläpiitoon ja meille muutti uusi hevonen... Onhan siinä jo vaikka ja mitä!

Viime viikonloppuna käytiin Zilpalla hyppäämässä Wikun kanssa 40 ja 60cm. Lähdettiin hakemaan kivoja ratoja, joista jää molemmille hyvä mieli. Ja poni oli SUPER! Sain itse kiskoa happea viidennen esteen kohdalla, etten pyörry kesken radan. Joskus tainnut mainita, että jännitän.. Wiku kuitenkin suoritti hienosti, kyttäilemättä molemmat radat. 60cm rata alkoi olla jo hallittun näköinen, sain vain kääntää ja pyytää lisää laukkaa uusintaa. Olen ihan suunnattoman ylpeä ponista ja kuinka ollaan päästy tähän pisteeseen.


Alkuviikko maastoiltiin ja muuten ollaan jumppailtu. Wiku on rokotusten ja kisojen jäljiltä vähän tukkoinen, perjantaina saatiin jo tosi kivoja pätkiä. Lähinnä panostin siihen, että pidetään ponin kanssa kivat viimeiset päivät, niin että siitä olisi myös hyötyä seuraavalle. Haikeana, mutta toivottavasti saadaan poni muuttamaan ylläpitäjälle ensiviikon aikana.En juurikaan käytä millään hevosella alaturpista, kisoissa se kuitenkin oli ja jestas kun poden huonoa omatuntoa noita kuvia katsellessa. Perjantai yönä meille kotiutui uusi asukki. Tadaa, on piekkari tamma, n. 143cm, ikää 4 vuotta. Ja olen ihan myyty! Hetkeen ole törmännyt noin ilahduttavaan hevoseen. Oikein harmittaa, etten ehdi sen kanssa tehdä töitä kovin pitkään. Soviteltiin sille tänään satulaa ja suitsia, sekä pyörähdettiin maneesissa. Vähän jännää, muttei mitään ongelmia. Vaikkei tästä mulle mitään makseta, niin Rakastan mun työtä <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti