lauantai 2. joulukuuta 2017

Luukku 2


Tästä luukusta paljastuu mun syksyn ostoksia. Harvinaista kyllä, mitään turhaa ei ole ostoskoriin päätynyt. Rakastan kirpputori shoppailua, kahlaan aina ensin kirppikset läpi, ennen kauppaan lähtemistä.


Kannukset, edellisessä luukussa mainitsinkin näistä. Kannusten hyödyistä ja haitoista voidaan tapalle loputtomasti. Ne ovat ihan pätevät, mutta hermoilen jopa liikaa, etten käytä niitä turhaan/väärin. Mun tekee aina pahaa katsella jos jollain on kannukset ja jalat vispaa holtittomasti hevosen kylkiin. Aloin katsella rissoja, ja löysin nämä pallolliset. Nämä ovat tehokkaat, mutta pyörivän kuulan ansiosta, en vahingossakaan pääse kaivautumaan ponin kylkiluiden väliin. Tykkään tykkään tykkään! 


Toppaliivi, edellinen liivini on jo aikaa sitten käynyt pieneksi. Olen myös turhan herkkä, jos takki esimerkiksi kinnaa jostakin vastaan. Liivi pitää mukavan lämpöisenä, mutta käsillä on kunnolla tilaa liikkua. Tämä bongattiin facen kirppikseltä ja maksoin jonkun kympin. 


Panssari. Luovutin siskon ponille meidän normisti käyttämän vyön, kun tarvitsin itse lyhyemmän panssarin. Facesta löytyi myös tämä, huikeat 35e. Ei uusi, mutta edelleen ehjä ja hyväkuntoinen. Ratsastushousut, kirppikseltä myös nämä B vertigon housut. Näiden kanssa ei käynyt ihan yhtä hyvä tuuri. Piti olla kerran käytetty ja ehjät, saumat oli kuitenkin lähtenyt purkautumaan ja reidessä oli tahra. Tahra lähti pesussa ja sauma korjaantui muutamalla pistolla, ei siis suurta vahinkoa, mutta hiukan harmitti silti.
Vyö, ihan tavalinnen sininen vyö. Ainoa vähän turha ostos, mutta ihan aktiivisessa käytössä ollut myös. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti