tiistai 23. toukokuuta 2017

#38 KuulumisiaKuulumisten parissa täällä hei! Koulussa on viimeinen tiukka viikko menossa enne “lomaa”. Loman kylläkin vietän töissä hyvin pitkälti. Heinäkuussa olisi mahdollisesti luvassa muutto omilleen. Vähän epäselvää vielä muutanko vain kesäksi vai jäänkö sitten lopullisesti pitämään taloa pystyssä. Jokatapauksessa jännittää ihan pirusti! Hevosista olisi mukaan lähdössä Wiku + 1, sekä rotat ja Sole. Muuttamisen hyötyihin kuuluu näin hevosten osalta paremmat mahdollisuudet kilpailla, Ypäjäkin olisi vajaan tunnin ajomatkan päässä. Matkassa on vielä monta muuttujaa, mutta odotukset ovat korkealla.
Wikun kanssa oltiin viikonloppuna Cruisella kisoissa, luokkana heB:3, 67.045% mentiin luokan voittoon. Teknisesti ei meidän paras rata, mutta ekan kerran pystyin ratsastamaan Wikua koko radan ajan. Poni ei jäänyt kertaakaan pahasti pohkeen taakse laahaamaan, vaan oli kivasti menossa.Takana oli reilun kolmen viikon tauko hyppäämisestä, perjantaina saatiin vihdoin valkun kanssa aikataulut sopimaan ja päästiin hyppäämään.  Hypättiin pientä tekniikkaa, sekä “kummituksia”. Oli vesimatto, putki ja portti, ei mitään kovin hurjaa mutta vähän yritettiin. Kyllä huomasi ettei ole hetkeen hypätty. Poni hyppäsi kyllä ihan mukavasti, mutta itsellä oli vaikeuksia ratsastaa kunnolla. Maanantaina selasin tauolla facea, kun silmiin hyppäsi kisat Porin tallilla. Päätettiin näihin karkeloihin osallistua, vaikka varoitusaika olikin tosi lyhyt. Wikulla hyppään 40-50cm ja 60cm en halua ottaa mitään riskejä sen kanssa, josta syystä mennään ihan pieniä. Napilla ja Caralla osallistun 80cm Satakunta Cupin luokkaan. Sinällään hauskaa, että en kummallakaan hevosella ole ratsastanut, saatika hypännyt moneen kuukauteen. Viime kesänä tehtiin sama yllätyslähtö ja päästiin ihan sijoille. Molemmat hevoset on tosi kivoja ja varmoja hypätä, ihan luottavaisi mielin ollaan lähdössä.
Hyppäsin kaikki kolme maanantaina kevyesti, kaikkien kanssa jäi tosi hyvä ja varma fiilis. Wikua liikutan ihan normaalisti ja Napin&Caran selkään koitan ehtiä kiipeämään edes hetkeksi ja säätämään namikoita vähän itselleni.

Raukka, herätettiin uniltaReissussa on oltu vähän enemmänkin viimeiset pari viikkoa. Viime tiistaina Porissa alkoholipassi-koulutusta, siitä Kankaanpäähän yöksi poikaystävälle ja aamulle kuuden aikaan kohti Helsinkiä. Oltiin katsomassa taitaja kisoja, itse kisoista ei kauheasti sanottavaa ole, ihan kivat, mutta niin.. Meidän porukka on kuitenkin ihan loistava, naurettiin itsemme kipeiksi moneen kertaan. Tänä viikonloppuna olen lähdössä Tampereelle ja mun pitää kuulemma ihan itse ajaa sinne. Että pysykää poissa liikenteestä kaikki perjantaina! Luvassa on paljon kivaa tekemistä ja hyvää ruokaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti