perjantai 27. huhtikuuta 2018

#57 Kohti lapsen ekoja kisoja

Lauantaina on edessä Tadaan ensimmäiset kisat.  Luokkana meillä on HeC 1, lähdetään ihan vain näyttämään muutakin maailmaa. Jos hyväksytty tulos saatais, niin olis huippua! Viime viikko treenattiin vähän aktiivisemmin radan juttuja ja hain niitä vaikeita asioita. Lävistäjät ja peruuttaminen ovat hankalimmat. Useimmiten linjat alkaa vihdoin olla suoria ja laukat nousee jo nätisti pisteestä ja laukka kantaa koko tehtävän läpi. Jos saan Tadaan rennoksi myös radalla uskon että saadaan ihan kivoja pätkiä. Tai sitten kaikki kukkapuskat yrittää hyökätä päälle ja rata on yhtä suurta selviämistä :D
Tällä viikkoa ollaan otettu iisisti. Äiti on reissussa ja mä hoidan siskon kanssa tallia. Vuorokaudesta loppuu tunnit ja aikaa ei ole juuri jäänyt, kun kolmea hevosta pitäisi liikuttaa. Ollaan työstetty siirtymisiä ja lävistäjiä, keskiviikkona hypättiin ja torstaina ratsastin radan muutaman kerran läpi. Ensimmäinen rata oli tosi hätäinen ja reitit miten sattuu, mutta seuraavalla kun keskityttiin molemmat vähän paremmin poni oli oikeinkin kiva. Kyllä se näkyy, että ratsun hommia on tehnyt vasta reilun kaksi kuukautta, mutta on se aika hieno laspe! Se on niin kiltti ja nopea oppimaan, työmoraali on ihan uskomaton!

Onnellinen poni <3

Kisoissa otetaan rauhallinen verkka, jotain siirtymisiä ja taivuttelua, jotta saan sen kuuntelemaan mua. Rauhassa katsellaan kaikki pelottavat jutut, ilman kiiruita, jotta saadaan mahdollisimman mukava eka kokemus ulkopuolelta.

Toimii myös ilman satulaa! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti